fbpx
Сьогодні
17:25 25 Лют 2019

ЗМІ розповіли, хто будує виборчу кампанію Зеленському

Журнал НВ у матеріалі про виборчу стратегію та погляди Володимира Зеленського розповів, хто входить до найближчого оточення найбільш рейтингового кандидата в президенти.

Про це йдеться у статті ЗМІ.

Наприклад, штаб Зеленського, офіс якого знаходиться в Печерському районі столиці, очолює Іван Баканов, один з керівників Студії Квартал 95. Саме він наприкінці 2017 року заснував партію Слуга народу – політсилу Зеленського.

Експертом із загальнополітичних питань в штабі є Дмитро Разумков, який розповів НВ про те, чому багато регіональних штабів кандидата Зеленського очолили представники його проектів Студія Квартал 95 та Ліга сміху. "Ті, хто сьогодні представляють команду в регіонах, – це не ті люди, які потім стануть губернаторами. Хоча це і не означає, що вони не можуть ними стати", – стверджує Разумков.

Крім Разумкова і Баканова до мозкового центру входять також член-кореспондент Національної академії правових наук Руслан Стефанчук, доктор юридичних наук Ірина Венедиктова та експерт з питань освіти з Українського інституту майбутнього Сергій Бабак.

За словами джерел НВ, чималу роль у команді Зеленського грає і адвокат Андрій Богдан, який представляв у різний час інтереси опального олігарха Ігоря Коломойського та його бізнес-партнера Геннадія Корбана. Сам Богдан заявив НВ, що не є членом штабу Зеленського. "Богдан може щось і радить [Зеленському], як і всі інші, але рішення в цій кампанії – добре це чи погано – приймає одна людина, – запевняє Разумков. – І це Володимир Зеленський".

Крім того, Разумков заперечує, що на рішення кандидата впливає Коломойський.

"Коломойський не контролює Зеленського!" – емоційно запевняє Разумков. І зізнається, що питання про відносини з колишнім власником ПриватБанку їм ставлять регулярно.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: