fbpx
Сьогодні
17:32 24 Лют 2019

Мінський процес показав немічність державних інститутів та нефаховість посадових осіб, - Безсмертний

Мінський процес дуже чітко окреслив немічність, слабкість державних інститутів та нефаховість посадових осіб.

Про це заявив екс-представник України на переговорах у Мінську, кандидат в президенти Роман Безсмертний в інтерв'ю для "Рубрика".

"Переломним моментом стала робота в Мінській підгрупі. До того я ніколи не задумувався і не бачив себе в ролі не тільки президента, а й кандидата", – пояснив він своє рішення йти в президенти.

"Більше того, це був вже 4-й президент, роботу якого я бачив. На той момент те, що я робив як рядовий учасник (ред. – участь в роботі Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі), без повноважень, було набагато більше, ніж вся державна система", – зауважив Безсмертний.

"Я віддався цим переговорам: перший, хто почав виносити їх на публічний рівень, ввів поняття "безпечної реінтеграції Донбасу", також вдалося заблокувати внесення змін до Конституції. Мною був підготовлений пакет законопроектів про безпечну реінтеграцію Донбасу. Звик працювати, а не робити вигляд. Весною 2016 року стало зрозуміло, що Мінськ виконав свою функцію, далі справа не зрушить з місця, треба шукати інші формати для переговорів. Тому я пішов. В мене є відповіді на питання війни, вони прописані у моїй програмі – Маніфест "Про майбутнє", – розповів політик.

Читайте повністю інтерв'ю: Безсмертний: Києво-центрична модель — основна причина трагедії на Донбасі.

Інші інтерв'ю спецрубрики "Кандидати на Булаву" — читайте за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: