fbpx
Сьогодні
20:30 21 Лют 2019

Вбивство Гандзюк: Мангер попросив передати його справу до ДБР

Голова Херсонської облради Владислав Мангер звернувся до суду з проханням передати його справу до Державного бюро розслідувань.

Про це повідомляє Громадське.

Адвокати Мангера подали клопотання про проходження поліграфу і долучення потім цих результатів до матеріалів у суді.

"Я у суді особа першої категорії, як голова обласної ради. Мою справу не має права вести СБУ. Я попросив, щоб її передали в ДБР", — заявив Мангер.

"Адже під час першого засідання було багато документів не просто неправдивих, а сфальсифікованих. Я звернувся до слідчого і хочу відкритого розслідування. Я готовий давати свідчення тим слідчим, які незаангажовані", — сказав він.

Раніше повідомлялося, що суд переніс розгляд апеляційної скарги по справі Мангера на 28 лютого. На засідання не прибули захисники підозрюваного.

Батько Катерини Гандзюк після засідання заявив, що боїться за свою безпеку.

Нагадаємо, 28 січня, на засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо розслідування справи Катерини Гандзюк батько активістки виступив зі зверненням, у якому назвав імена політиків, які, на його думку, причетні до замовлення вбивства його доньки.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: