fbpx
Сьогодні
11:21 20 Лют 2019

Справа Скрипалів: в Росії хочуть, аби їх визнали зниклими безвісти

Фото: bbc.com

Раніше Вікторія Скрипаль заявляла, що її дядька немає в живих.

Мати колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля звернулася до поліції з проханням визнати зниклим безвісти її сина, а також його доньку Юлію.

Про це заявила племінниця екс-полковника ГРУ Вікторія Скрипаль, передає ТСН.

"Поштою відправлені заяви від імені [матері Скрипаля] Олени Яківни з проханням визнати Сергія Вікторовича і Юлю зниклими безвісти. Подано за місцем проживання Юлії [у Москві]", — заявила вона.

Раніше Вікторія Скрипаль заявляла про наміри звернутися до поліції з вимогою визнати Юлію Скрипаль зниклою безвісти. За її словами, вона не знає, де перебуває її сестра і що востаннє "чула голос" своєї родички майже півроку тому.

Крім того, Вікторія Скрипаль напередодні заявила, що її дядька, швидше за все, немає в живих.

Нагадаємо, 5 березня 2018 року стало відомо, що у Великій Британії колишній російський розвідник Сергій Скрипаль і його дочка потрапили в лікарню після серйозного отруєння невідомою речовиною. За словами британських правоохоронців, вони були отруєні нервово-паралітичним речовиною "Новачок", а організатором замаху була Росія.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: