fbpx
Сьогодні
09:01 16 Лют 2019

"Хто замовив Гандзюк": активісти закликали задати Порошенку питання у Мюнхені

Активісти ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк?" закликали задати питання Петру Порошенку на Мюнхенській конференції з безпеки.

"Ви ж пам'ятаєте, що ми вимагаємо у президента Петра Порошенка відставки голови ОДА Херсонщини Андрія Гордєєва та його зама – Євгена Рищука. Щоб їм легше було відповідати в суді з приводу замовлення вбивства Катерини Гандзюк. Поки вони на посадах – в умовах української політики це просто неможливо. Знімуть з посад – стане простіше", – йдеться у повідомленні.

"І ми нагадуємо Петру Олексійовичу про це при кожній ліпшій нагоді. Так от. 16 лютого, він буде присутній на 55-й Мюнхенській конференції з безпеки. Можливо, у вас є друзі чи знайомі з Німеччини, які б підтримали нашу ініціативу і зустріли Петра Олексійовича з нашим плакатом? Ну або зрештою – можна і намалювати від руки. Це не так важливо. Важливо, щоб Петро Порошенко не забував, що поряд з Владиславом Мангером має опинитись і Гордєєв, і Рищук", – наголошують активісти.

Зазначається, що виступ Порошенка заплановано в рамках сесії на тему "Безпека в Східній Європі", яка розпочнеться о 18:30 за київським часом.

"А ще – десь на ланчі Пінчука має виступити пані Тимошенко, яка ще досі попри все, що було озвучено в суді, вписується за Владислава Мангера", – зазначили активісти.

Друзі, тут така справа. Хто з Мюнхена – обов'язково читайте до кінця. Якщо ви не з Мюнхена і не знаєте нікого з Мюнхена,…

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Friday, February 15, 2019

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: