fbpx
Сьогодні
08:31 15 Лют 2019

Доба в ООС: 3 українських бійців поранено

Фото Reuters

Протягом минулої доби в районі операції Об'єднаних сил терористи 12 разів порушили режим припинення вогню, вісім разів застосувавши заборонену зброю.

Як повідомляє прес-центр ООС, у смузі дій оперативно-тактичного угруповання Схід з мінометів калібрів 120 та 82 мм, озброєння БМП та ручних протитанкових гранатометів були обстріляні українські позиції поблизу Пісків. Біля Опитного та Верхньоторецького терористи вели вогонь з мінометів калібру 120 мм. В районі Авдіївки бойовики стріляли з мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. В районі Павлополя українські позиції потрапили під вогонь зі станкових гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Поблизу Мар'їнки терористи застосували ручні протитанкові гранатомети та великокаліберні кулемети.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання Північ з мінометів калібру 120 мм були обстріляні українські позиції поблизу Новолуганського, а в районі Кримського – з мінометів калібру 82 мм. Неподалік хутору Вільний бойовики вели вогонь з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та з автоматичних станкових гранатометів. В районі Зайцевого терористи застосували станкові протитанкові гранатомети.

У штабі додали, що внаслідок обстрілів троє українських військових отримали поранення.

Також у смузі дій оперативно-тактичного угруповання Північ зранку 14 лютого з артилерії калібру 152 мм із використанням високоточних корегованих артилерійських снарядів російського виробництва Краснополь бойовики завдали удару по населеному пункту Новолуганське, внаслідок чого був зруйнований житловий будинок.

Для корегування артилерійського вогню бойовики активно застосовували безпілотники. У смузі дій оперативно-тактичного угруповання Схід українські військові збили чотири ворожі дрони.

За даними розвідки, минулої доби двоє окупантів знищені та четверо поранені.

Протягом поточної доби обстрілів з боку бойовиків не було.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: