fbpx
Сьогодні
14:23 08 Лют 2019

Садовий оприлюднив угоду, яку пропонували йому в АП в обмін на зняття "сміттєвої блокади" Львова

Міський голова Львова та лідер "Самопомочі" Андрій Садовий оприлюднив текст таємної угоди, яку йому пропонував підписати президент Петро Порошенко у 2016 році під час "сміттєвої блокади" міста.

Садовий заявив, що після початку сміттєвої блокади, його запросили у Адміністрацію президента і запропонували підписати угоду, яка розв'яже сміттєву блокаду.

"Якщо б ми підписали цю угоду, то "Самопоміч" б припинила своє існування і фракція у парламенті мала б працювати зовсім у іншому ракурсі, як би це було вигідно БПП і тим людям, які на це все впливають", – сказав Садовий на брифінгу під Адміністрацією президента 8 лютого.

В оприлюдненому тексті угоди не згадані жодні прізвища чи назви, але з контексту зрозуміло, що мова йде про Петра Порошенка ("Сторона 1"), партію БПП "Солідарність" ("Партія Сторони 1") і Андрія Садового ("Сторона 2").
Угода Садовий
"Саме цей проект угоди запропонували нам в Адміністрації Президента до підпису в обмін на зняття сміттєвої блокади Львова. Правдивість своїх слів — і я, і голова фракції Олег Березюк, якому вручили його в руки, готові доводити в суді під присягою"

Саме цей проект угоди запропонували нам в Адміністрації Президента до підпису в обмін на зняття сміттєвої блокади…

Posted by Андрій Садовий on Friday, February 8, 2019

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: