fbpx
Сьогодні
Фото 21:48 06 Лют 2019

Паркан розкішної вілли Авакова в Італії завішали фотографіями вбитих та побитих українських активістів

Сьогодні, 6 лютого, активісти "Речового доказу" влаштували акцію біля вілли міністра МВС Арсена Авакова, яка знаходиться в Італії.

На паркан розкішного маєтку нанесли прізвища та дати народження і смерті Катерини Гандзюк, Олександра Музичка, Павла Шеремета та Ірини Ноздровської.

"Саме за час каденції Арсена Авакова вбили цих людей", – пишуть активісти у Facebook.

акція аваков італія

"40 фотографій постраждалих активістів зі списку Катерини Гандзюк також нагадали міністру про те, що завдяки свавіллю та умисній бездіяльності системи Нацполіції в Україні проти громадських активістів розгорнувся справжній терор.  При цьому поліцейські відверто саботують розслідування та не карають замовників нападів, а сам міністр внутрішніх справ взагалі не коментує постійне переслідування активістів", – наголошують вони.

акція аваков італія

За словами активістів, попри проведені десятки акцій протесту, Аваков так і не поніс жодної відповідальності за свою злочинну діяльність.

"Тут мешкає корумпований голова МВС України який відмовляє в правосудді активістам та журналістам що були вбиті або стали жертвами атак та переслідувань", – написали на розгорнутому банері перед будинком активісти.

"Про те, що в Україні можна безкарно вбивати активістів має дізнатись весь світ", – підкреслили у спільноті "Хто замовив Катю Гандзюк?".

Будинок Арсена Авакова, про котру раніше писали "Наші гроші", знаходиться на вулиці Баттері в італійському муніципалітеті Сан Феліче Чірчео у регіоні Лаціо.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: