fbpx
Сьогодні
15:01 05 Лют 2019

Садовий запропонував "український формат" на зміну Нормандському

Кандидат у Президенти Андрій Садовий переконаний, що Україні потрібен український формат.

Про це повідомляє 24 канал.
Будапештський меморандум не виконується, хоча Україну позбавили ядерної зброї.

Нормандський формат залучає в переговори країни, які є найбільшими торговельними партнерами Росії, тому підписані ними Мінські домовленості "не мають жодного сенсу для України".

Київ має зібрати за одним столом ті країни світу, які знають, що таке російська загроза. Латвія, Литва, Польща, Румунія, Швеція, Норвегія. Вони чудово розуміють, що якщо Україна матиме проблеми, вони – наступні. І спільно з ними треба вибудовувати процес, до якого залучати США, Велику Британію, в перспективі – Японію", – наголосив Садовий на зустрічі у Чернігові.

Щодо стосунків із Кремлем, на його думку, Україна має укріплювати свої переговорні можливості.

"Бідна країна зі слабкою економікою завжди буде легкою здобиччю для агресивних сусідів. А коли ти маєш сильну позицію, коли рівень ВВП твоєї країни є в 2-3 рази вищий, коли знищена корупція, є сильна армія та високоточна зброя, тоді твій ворог розуміє, що у випадку нападу матиме занадто великі втрати.

Тому кожен день зростання економіки України, кожен посаджений до в'язниці корупціонер – це саме те, що наближатиме день, коли український прапор знову повернеться до Донецька, Луганська та Сімферополя", – сказав Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: