fbpx
Сьогодні
16:18 22 Січ 2019

У Росії п'яний пасажир здійснив спробу викрадення літака з вимогою летіти до Афганістану

Джерело: Flightradar

У вівторок, 22 січня, один з пасажирів рейсу Сургут – Москва російської компанії Аерофлот вимагав розвернути літак і направити його до Афганістану.

Пілот прийняв рішення зробити екстрену посадку в Ханти-Мансійську. На борту знаходилися 82 людини, в тому числі п'ятеро дітей.

Слідчий комітет РФ підтвердив затримання пасажира, який спробував викрасти пасажирський літак.

Як повідомили в СК РФ, порушником виявився житель Сургута, раніше судимий за псування майна. У момент інциденту він був п'яним.

"Чоловік, який перебуває в стані сп'яніння, погрожуючи, що у нього знаходиться зброя, під час перельоту спробував прорватися в кабіну пілотів і вимагав змінити курс проходження літака", – заявила офіційний представник СК Світлана Петренко.

Слідчі порушили кримінальну справу за фактом викрадення літака з погрозою застосування насильства (п. "В" ч.2 ст.211 КК РФ).

За даними Znak.com, "викрадачу" літака 41 рік, його звуть Павло Шаповалов. Він раніше вже затримувався за адміністративні правопорушення.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: