fbpx
Сьогодні
13:10 21 Січ 2019

СБУ оголосила в розшук ймовірного організатора вбивства Гандзюк

Служба безпеки оголосила в розшук Олексія Левіна (Москаленка), якого підозрюють в організації вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк і який втік від поліції ще півроку тому.

Інформація про розшук з'явилася на сайті Міністерства внутрішніх справ у розділі осіб, які переховуються від органів досудового розслідування.

Зазначається, що Левін зник від правоохоронців 19 серпня 2018 року.

На затримання підозрюваного в організації вбивства Гандзюк є відповідний дозвіл суду.

Зокрема, Левіну інкримінують здійснення злочину передбаченого ч. 2 п. 4, п. 6, п. 11, п. 12 ст. 115 (організація вбивства, здійсненого з особливою жорстокістю, з корисливими мотивами, групою осіб) Кримінального кодексу України.

3 грудня 2018 року генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що замовники, організатори та виконавці вбивства Катерини Гандзюк встановлені.

4 грудня 2018 року правоохоронці оголосили підозру в організації нападу на Гандзюк громадянину на прізвище Левін.

Левін раніше вже був засуджений разом з батьком, його батько отримав довічний термін, а син – 15 років. Вони є відомими кримінальними авторитетами в Херсонській області, на їхній совісті вбивства, розбійні напади, рекет.

Загальна кількість доведених убивств – 15 людей.

За версією слідства, саме Левін був ключовою фігурою в організації нападу на Гандзюк і виїхав з України в день, коли поліція затримала перших підозрюваних у справі.

Нардеп Мустафа Найєм також повідомляв, що підозрюваний Олексій Левін (справжнє прізвище – Москаленко) є помічником депутата Херсонської облради Миколи Ставицького, і зараз перебуває в Домінікані.

Левін

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: