fbpx
Сьогодні
Фото 13:03 17 Січ 2019

У Польщі судять 6 осіб за святкування дня народження Гітлера

Польська прокуратура передала до суду обвинувальний висновок щодо учасників та організаторів святкування дня народження Адольфа Гітлера.

Про це повідомляє RMF24.

"Обвинувальний висновок щодо шести учасників організованого товариством "Гордість і сучасність" дня народження Гітлера надійшов до районного суду Водзислава-Шльонського. Це результат допитів майже 60 свідків", – йдеться в повідомленні.

Головний організатор події також звинувачений у підготовці та поширенні плакату з запрошенням на святкування, використанні нацистських жестів та незаконному володінні вогнепальною зброєю.

Подія сталася на початку минулого року, тоді в Польщі розгорівся серйозний скандал після репортажу телеканалу TVN24, чиї журналісти інкогніто побували на заходах, проведених громадською організацією "Гордість і сучасність".

Учасники спільноти святкували день народження Адольфа Гітлера в лісі, де також розвісили прапори зі свастикою, там лунали нацистські марші, тости, нацистські вітання.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: