fbpx
Сьогодні
08:35 14 Січ 2019

Доба в ООС: двоє бійців ЗСУ поранені, ліквідовано 4-х окупантів

За добу на фронті окупаційні війська 14 разів порушили режим припинення вогню.

Про це передає прес-центр ООС.

В смузі дій угрупування "Схід" двічі вівся обстріл з великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї по позиціях українських військ в районі Красногорівки, двічі з гранатометів та стрілецької зброї – поблизу Авдіївки, тричі з гранатометів та великокаліберних кулеметів – в районі селища Піски.

Також з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріли велися в районах Опитного, Лебединського, Гнутового, Березового.

В смузі дії угрупування "Північ" окупанти здійснили обстріли позицій українських військових з гранатометів в районі населеного пункту Новгородське, з БМП-2, великокаліберних кулеметів – в районі селища Новотошківське, зі стрілецької зброї – на ділянці неподалік Станиці Луганської.

Внаслідок обстрілів окупаційних військ один боєць ЗСУ отримав поранення минулої доби, ще одного військовослужбовця було поранено цієї доби.

"За даними розвідки, 13 січня, чотири окупанти загинули та троє отримали поранення, знищено МТЛБ ворога", – передає штаб ООС.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: