fbpx
Сьогодні
Фото 20:45 31 Гру 2018

В Індії відкрили найдовший у країні міст, який будували 16 років

Фото India Тoday

У штаті Ассам, що на сході Індії, відбулося офіційне відкриття мосту Богібіл через річку Брахмапутра, який став найдовшим залізнично-автомобільним і другим за довжиною залізничним мостом у країні.

Довжина моста Богібіл – 4,94 км, його будували 16 років. Через нього проходять двоколійна залізниця, і трисмугова – автомобільна дорога.

індія

Фото India Тoday

Як зазначають індійські видання, міст покликаний відігравати важливу роль не тільки для забезпечення логістики місцевого населення, але і в цілях національної безпеки. Адже штат Ассам, а також сусідній регіон Аруначал-Прадеш, знаходяться біля кордону з Китаєм.

Передбачається, що міст суттєво скоротить час перекидання військової техніки, у разі такої необхідності. Він побудований таким чином, що на нього може приземлитися навіть винищувач, – запевняють індійські чиновники.

індія

Фото India Тoday

Що стосується цивільних перевезень, то міст суттєво скоротить час у дорозі між містами Ассама і Аруначал-Прадеша, крім того, скоротиться приблизно на три години час подорожі між Делі та Дібругархом, третім за величиною містом на північному сході Індії.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: