fbpx
Сьогодні
20:28 28 Гру 2018

Денісова поїде до Москви на "суди" над українськими моряками

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова і заступник міністра оборони України з питань євроінтеграції Анатолій Петренко після Різдва проведуть зустріч з родинами військовополонених моряків та їхніми адвокатами.

Про це омбудсмен повідомила на своїй сторінці у Facebook за результатами зустрічі з Петренком.

"Домовилися про спільну поїздку на зустріч з родинами військовополонених та адвокатів, яка відбудеться після Різдва. Плануємо окреслити усі деталі можливої поїздки в Москву на так звані «судові засідання», де російські прокурори неодмінно клопотатимуть про продовження терміну тримання під вартою наших моряків", – зазначила вона.

Сьогодні зустрілася із заступником Міністра оборони України з питань європейської інтеграції Анатолієм Петренко….

Posted by Людмила Денісова on Friday, December 28, 2018

Крім того, Денісова повідомила, що реалізацію захисту 24 українських моряків, які потрапили в полон до Російської Федерації, обговорила у п'ятницю і з державним секретарем Міністерства закордонних справ України Андрієм Зайцем.

Зокрема, за словами омбудсмена, мова йшла про підписання угод між представниками МЗС України та адвокатів, які здійснюють захист військовополонених.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: