fbpx
Сьогодні
22:55 16 Гру 2018

У Facebook запустили фейкову сторінку Українського інституту національної пам'яті

У соціальній мережі Facebook з'явилася фейкова сторінка Українського інституту національної пам'яті.

Про це повідомляється на офіційній сторінці відомства.

Зокрема, у повідомленні наголошується, що ця сторінка Українського інституту національної пам'яті у Facebook має галочку навпроти назви, що підтверджує її достовірність.

"Таким чином, користувачі можуть відрізнити справжню сторінку Інституту від фейкових і бути впевненими, що вся інформація, яка публікується у стрічці, є правдивою. Ця сторінка, яка з'явилася вчора, – Інститут Національної Пам'яті – є фейковою", – підкреслюється в повідомленні.

УІНП

В УІНП попросили користувачів соцмережі поскаржитися адміністрації та не поширювати повідомлення, які публікуються на вказаній сторінці.

Український інститут національної пам'яті (УІНП) — науково-дослідний інститут України, центральний орган виконавчої влади, що мав до 23 липня 2008 року спеціальний статус.

Створений він був за ініціативою В. А. Ющенка з метою "відтворення справедливої історії української нації" і "формування та реалізації державної політики в цьому напрямі".

УІНП є другим у світі інститутом національної пам'яті, перший було створено в Польщі в 1998 році.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: