fbpx
Сьогодні
16:53 04 Гру 2018

Аваков заявив, що Одеса перетворилася на кримінальну столицю України

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що за останні кілька місяці Одеса перетворилася на кримінальну столицю України.

Про це він сказав на брифінгу в Одесі, пише прес-служба МВС.

"Чому Одеса за останні місяці перетворилася на столицю кримінального світу України? Чому сталося так, що професійні рейдери – активісти стали невід'ємним атрибутом ділового і політичного життя Одеси?", – обурився міністр.

За його словами, за перший день воєнного стану в Одесі затримали групу із 17 бойовиків, які атакували будівництво, в іншому місці напали на політика.

Він розповів, що в Одесі місцева політична, ділова і управлінська еліти вирішили створити власні "бригади" бойовиків і так званих "громадських діячів", при цьому реальні громадські діячі глибоко забиті, в тому числі і фізично.

"Якщо це стиль управління місцевої міської влади… або недостатня увага адміністрації – це предметна розмова, яка має відбутися між паном Трухановим, Степановим. А якщо у них не вистачить власної волі – я думаю, що ми будемо разом з ними сідати і допомагати їм", – сказав Аваков і додав, що миритися з цим не можливо.

За його словами, у Харкові, Дніпрі, Запоріжжі таких проблем, як в Одесі, немає.

Міністр додав, що після наради силовиків в Одесі вирішили провести перевірку економічних схем.

"Для цього сюди під'їдуть спеціалісти із інших областей, і з Києва у тому числі, для того, щоб спробувати відсторонитися від потенційних ризиків і домовленостей в місцевих правоохоронних органах", – сказав він.

"Дуже нерозумно з боку одеської ділової і політичної еліти присвоювати собі такий сумнівний приз, як "столиця розгулу і кримінального елементу в Україні", – наголосив Аваков.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: