fbpx
Сьогодні
Фото 14:24 03 Гру 2018

Воєнний стан: ЗСУ розпочинає збори резервістів першої черги

Сьогодні у Навчальних центрах Збройних Сил України розпочались збори оперативного резерву першої черги.

Про це повідомляє прес-центр Міноборони.

Для підвищення рівня готовності військ у разі відкритої агресії, Головним управлінням підготовки Збройних Сил України здійснюється низка організаційних заходів.

Зокрема, передбачається проведення бригадних тактичних навчань, тривалістю до 10 діб на полігонах у Херсонській, Запорізькій областях.

Також у навчальних центрах – проведено додаткові заходи щодо створення відповідних побутових умов для розміщення військовозобов'язаних та забезпечення їхньої якісної підготовки.

Збори, які розпочались сьогодні з бійцями оперативного резерву  бойових частин триватимуть до 20 діб.

Разом з тим, у рамках військового стажування, передбачено залучення курсантів для виконання обов'язків на посадах командирів та інструкторів навчальних взводів.

"Наголошуємо, що всі перелічені заходи планується завершити так, щоб надати можливість усім військовозобов'язаним повернутись до своїх домівок напередодні католицького Різдва та зустріти його у родинному колі", – йдеться у повідомленні.

 збори резервістів першої черги  збори резервістів першої черги  збори резервістів першої черги  збори резервістів першої черги  збори резервістів першої черги  збори резервістів першої черги  збори резервістів першої черги  збори резервістів першої черги  збори резервістів першої черги  збори резервістів першої черги  збори резервістів першої черги

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: