fbpx
Сьогодні
12:47 30 Лис 2018

Речниця МЗС Росії натякнула на окупацію регіонів України, де розташовані дипустанови РФ

У Міністерстві закордонних справ Росії офіційно заявляють про можливість окупації регіонів України, де розташовані дипломатичні установи РФ.

Про це повідомляє УНІАН з брифінгу російського МЗС у Москві.

Зокрема, на запитання про те, що в ситуації постійних акцій протесту біля російських дипустанов в Україні, чи можливе перенесення російських дипломатичних консульств із Києва та Львова на окупований Донбас, речниця МЗС РФ Марія Захарова відповіла:

"Щодо того, що ви запитали, чи не було думки щодо перенесення кудись цих представництв, розумієте, наш недавній історичний приклад говорить про те, що іноді не потрібне перенесення, а іноді так виходить, що змінюється статус дипломатичних представництв".

Далі вона привела аналогію з окупацією Криму.

"У нас, приміром, було генеральне консульство в Сімферополі, а потім стало представництво закордонних справ у регіоні. Виходить ось так", – сказала Захарова.

Раніше у Міністерстві закордонних справ Російської Федерації завили, що "у російської громадськості може лопнути терпіння", що призведе до нападу на дипломатичні представництва України на російській території.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: