fbpx
Сьогодні
16:25 26 Лис 2018

Заява: Терещенко вирішив лишитися мером Глухова

У зв'язку з імовірним запровадженням воєнного стану Мішель Терещенко згоден продовжувати очолювати Глухів і готовий повернутися туди впродовж двох діб.

"За місяць до офіційного початку президентських виборів президент вирішує оголосити військовий стан по всій країні", – написав він у Facebook.

"Президент запевняє, що вибори відбудуться в будь-якому випадку. Але в цьому разі, вони не можуть бути вільними та справедливими, оскільки масові зібрання громадян забороняються, комунікації перебуватимуть під контролем і подорожі будуть обмежені", – зазначив Терещенко.

https://www.facebook.com/michel.terestchenko.3/posts/2149102208473553

"За цих умов явно немає жодної гарантії справедливих виборів, і ми чітко знаємо, що тільки чинний президент матиме змогу проводити свою передвиборчу кампанію, в результаті чого громадяни зможуть обрати лише його. Твердження про те, що справжнє волевиявлення виборців може відбутися за умов військового станує просто цинічним", – додав він.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: