fbpx
Сьогодні
10:18 25 Лис 2018

Киянам пропонують стати "таємним Сантою" для бідних та безпритульних

Благодійні організації закликають усіх небайдужих долучитися до акції «Таємний Санта», та підготувати різдвяні подарунки для безпритульних, бідних дітей, літніх людей та інших, хто потребує допомоги.

Аби стати «Таємним Сантою» слід заповнити анкету на сайті та отримати інформацію про людину, якій потрібен подарунок.

Це може бути або персоналізований подарунок/подарунки – для конкретної людини, фото й ім'я якої вам повідомлять. Або неперсоналізовані, загальні. Організатори просять обирати неперсоналізовані, оскільки такі подарунки зібрати найважче.

Наприклад, у пакунок для безпритульного можуть увійти теплі речі, крем для рук, щипчики для нігтів, ліхтарик, солодощі тощо.

Підготовлений подарунок/подарунки можна вислати поштою або принести в офіс на Хрещатику, 15, кв. 51.

Подарунки передадуть адресатам на різдвяних обідах 25 грудня та 6-7 січня, які щороку влаштовують «Молодь за мир» і Спільнота святого Егідія.

«Молодь за мир» і Спільнота святого Егідія допомагають бездомним, бідним, мешканцям будинків престарілих, дитячих будинків та інтернатів у Києві, Львові, Івано-Франківську, Харкові й Одесі.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: