fbpx
Сьогодні
11:31 15 Лис 2018

Мер Херсона і голова області не приїхали на засідання слідчої комісії щодо вбивства Гандзюк

Голова Херсонської обласної адміністрації Андрій Гордєєв і мер Херсона Володимир Миколаєнко не прибули на засідання Тимчасової слідчої комісії щодо вбивства Гандзюк і нападів на активістів.

Про це на засіданні комісії заявив голова ТСК, нардеп Борислав Береза, передає Рубрика.

"Я хочу з'ясувати, пана Гордєєва немає, немає і міського голови Херсона. Вчора всі готові були приїхати, а сьогодні їх немає", – говорить Береза.

Березі доповіли, що чиновники начебто зараз займаються питання опалення в області, але це не звільнить їх від обов'язку прийти на засідання.

"Я все розумію. Але тим важливішою є наша поїздка до Херсона", – сказав Береза.

За його словами, комісія повинна визначити дату виїзного засідання.

"Є небезпека, що на наступне засідання вони теж не приїдуть", – додав Береза.

Відома в Херсоні активістка, волонтер, співробітниця міської ради Катерина Гандзюк, яку влітку облили сірчаною кислотою, померла 4 листопада в лікарні. За попередньою інформацією, у неї відірвався тромб. Жінці було 33 роки.

Напад на Гандзюк стався 31 липня. Невідомі облили її сірчаною кислотою, внаслідок чого вона дістала хімічні опіки і частково втратила зір. Гандзюк перенесла більше 10 операцій. З 1 серпня вона перебувала в опіковому центрі Києва.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: