fbpx
Сьогодні
13:39 09 Лис 2018

Бойко і Рабінович підписали угоду про об'єднання та спільного кандидата на виборах

Співголова фракції "Опозиційний блок" Юрій Бойко та лідер партії "За життя" Вадим Рабінович підписали угоду про створення "Опозиційної платформи – За життя".

Про це повідомляє ВВС.

Вони також планують висунути єдиного кандидата в президенти.

"Ми сьогодні запрошуємо всі опозиційні сили до нашого об'єднання, щоб відновити в Україні мир, стабільність, порядок, припинити війну і зробити життя наших громадян щасливим", – заявив Бойко після підписання угоди.

Рабінович же повідомив, що нова платформа створена для об'єднання опозиційних сил.

"Є три пункти, за якими ми запрошуємо всіх. Перше – це встановлення миру в країні. Друге – це припинення економічного геноциду українського народу. І третє – створення незалежної нейтральної країни – Швейцарії у східній Європі", – сказав він.

Проте ні один ні другий не повідомили, кого ж саме буде висунуто у президенти від нового політичного об'єднання.

Вадим Рабінович пройшов до Верховної Ради у 2014 році по списку партії "Опозиційний блок", але у 2016 році вийшов зі складу партії, залишившись при цьому членом однойменної фракції.

Тоді рішення залишитись у фракції Рабінович пояснив тим, що у разі виходу з фракції "Опозиційного блоку" він втратить депутатський мандат.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: