fbpx
Сьогодні
Фото 09:45 24 Жов 2018

Одній із бригад на фронті поставили протерміновані продукти, - волонтер

Українські військові з 93-ї бригади отримали партію томатної пасти, чий строк придатності закінчився ще 10 місяців тому.

Про це повідомляє волонтер Юрій Мисягін.

"Подивіться яку гарну баночку томатної пасти отримала піхота. Раніше такого в армії не було. Дійсно все класно, але терміни зберігання !!!! Терміни мати його виєб зберігання. Протермінування більше 10 місяців", – пише він.

Він пояснює, що 93-а бригада переходить на нову систему харчування – за каталогом.

"Це коли підрозділи по каталогу самі собі вибирають, що вони хочуть їсти, то їм і привозять. Тому фірма, яка годувала і ще продовжує годувати бригаду втюхала партію простроченої томатної пасти. Ну треба ж її кудись прилаштувати, ось і маємо", – пише він.

Тобто перед повним переходом всієї бригади на каталожну форму замовлення продуктів, в бригаду надійшла партія прострочки, "аби не пропадало".

"Можу передати спробувати. Може хтось із керівництва, або перевіряючих органів хоче скуштувати, те чим годують піхоту – будь ласка", – підсумував волонтер.

Просрочка в ЗСУ Просрочка в ЗСУ Просрочка в ЗСУ

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: