fbpx
Сьогодні
19:34 24 Вер 2018

Поліція Одеси назвала версії замаху на Михайлика

Поліція Одеси розглядає п'ять версій замаху на активіста Олега Михайлика, здійсненого 22 вересня.

Про це заявив начальник поліції Одеської області Дмитро Головін у спілкуванні з журналістами.

"Перша версія пов'язана з його громадською діяльністю, друга версія пов'язана з проблематикою по "Золотому берегу" (Михайлик був одним з інвесторів цього ЖК і домагався продовження будівництва, яке призупинили у 2007 р. – ред.), третя – з проблематикою по "Успіху" (авторинок, землі якого міськрада передала приватній компанії. – ред.), четверта – особисті стосунки, п'ята -(напад) не встановленими особами з хуліганських мотивів", – сказав начальник правоохоронців.

Головін стверджує, що оперативники були на місці події вже через сім хвилин і тут же приступили до пошуків нападника. Крім того, підкреслив він, саме патрульні поліцейські надали пораненому активістові першу медичну допомогу.

Що стосується зброї, за допомогою якої було здійснено напад, то остаточних результатів ще немає, проте у зв'язку з відсутністю на місці злочину гільз поліцейські вважають, що це міг бути револьвер системи Наган.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: