fbpx
Сьогодні
08:44 09 Вер 2018

Смертельне ДТП в Одесі: винуватець виявився любителем вуличних перегонів, зараз він у лікарні

Ймовірний винуватець ДТП в Одесі, яка забрала життя двох людей, раніше був помічений у вуличних перегонах.

Про це пише місцеве видання Думська, посилаючись на очевидців.

"Очевидці впізнали машину BMW з держномером ВН1735НІ як постійну учасницю вуличних гонок", – сказано в повідомленні.

Користувачі Одеського форуму публікують фото і відео участі автомобіля в стріт-рейсингу і екстремальному водінні.

Одеса ДТП

Фото: Forumodua

Як повідомлялося, 8 вересня в Одесі в результаті зіткнення автомобілів BMW і Skoda на зупинці громадського транспорту загинули двоє людей, ще п'ять постраждали.

ДТП сталася о 21:45. За даними правоохоронців, водій BMW рухався на великій швидкості на червоне світло і зіткнувся з автомобілем Skoda. Від зіткнення машини відкинуло в різні боки узбіччя. BMW вилетів через трамвайні рейки і зачепив людей на зупинці громадського транспорту.

Ймовірного винуватця ДТП, 27-річного водія BMW, затримали. За ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Одеса ДТП

За словами начальника слідчого управління ГУ Нацполіції в Одеській області Сергія Шайхета, водій BMW зараз знаходиться в лікарні, вирішується питання про внесення даних в ЄРДР за ознаками ст. 286 КК України (порушення правил дорожнього руху, що спричинили смерть), повідомляє місцевий портал Пушкінська.net.

Журналісти також публікують свідчення очевидців трагедії.

Зокрема, дівчина на ім'я Катрін повідомила, що на місце ДТП приїздили знайомі водія і за її словами, вони були з "BMW-клубу". Вона чула, як вони говорили, що у цього водія це вже не перша подібна ситуація. Попередній інцидент був десь на селищі Котовського.

Окрім того, за словами свідків, присутні на місці аварії ледь не влаштували самосуд над водієм BMW.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: