fbpx
Сьогодні
09:12 28 Сер 2018

Десятки тисяч офіцерів ЗСУ можуть розірвати свої контракти, - військовий експерт

Значна кількість офіцерів Збройних сил нині розглядають можливість розірвання своїх контрактів.

Про це "Апострофу" розповів директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express, військовий експерт Сергій Згурець.

"Є певна кількість офіцерів, що вимірюється десятками тисяч, які готові розірвати контракти. Це відлуння того, що динаміка економічних змін в Україні наступна: навіть мінімальні зарплати, які раніше отримували контрактники, свого часу були досить високими в порівнянні з цивільним сегментом", – розповів він.

За його словами, через те, що цивільний сектор обігнав військовий за рівнем заробітних плат навіть серед офіцерського складу, робить військову службу як мінімум не привабливою.

"І тоді виникає питання, що частина людей починає їхати просто до Європи", – зазначив експерт.

"Людина у військовій формі не повинна відчувати себе забутою. Це як раз може бути однією з ахіллесових п'ят українського війська. Будь-яке політичне керівництво сьогодні має звернути на це увагу і реалізувати проекти, які можуть істотно посилити бажання офіцерів служити в українській армії", – додав він.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: