fbpx
Сьогодні
08:50 21 Сер 2018

В Одесі впіймали кілера, у якого на вулиці відклеїлась "борода"

Поліцейські, що патрулювали вулиці Київського району Одеси, зупинили для перевірки документів дивного перехожого, в якого частково відклеїлась "борода".

Про це повідомляє перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін у Facebook.

Як з'ясувалося, гість прибув із самопроголошеного Придністров'я, а в кишенях у нього виявили бойовий пістолет Макарова та рукавички, щоб не залишати відбитків пальців після стрільби.

"В ході пішого патрулювання Київського району Одеси поліцейські звернули увагу на чоловіка, у якого "чомусь" відклеїлася борода. При огляді в нього вилучили пістолет Макарова з патронами. А в подальшому було встановлено, що зазначений громадянин прибув з невизнаної Придністровської республіки", – написав Аброськін.

Затриманий входить до злочинного угруповання, ватажок якого "Олег Ренійський" перебуває за скоєння тяжких злочинів у міждержавному розшуку і переховується на території Румунії.

"Можна стверджувати, що затримавши цього штатного іноземного кілера, який прибув до Одеси за наказом "Олега Ренійського", працівники поліції врятували життя місцевому підприємцю", – сказав Аброськін.

Кілеру обрана міра запобіжного заходу – тримання під вартою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: