fbpx
Сьогодні
11:53 18 Сер 2018

Відсьогодні в Києві перекрили Шулявський міст, з'явилася карта об'їзду

З 6:00 ранку суботи, 18 серпня, у Києві частково обмежили рух по Шулявському шляхопроводу: через підготовку реконструкції об'єкта закриті з'їзди з мосту на перетині проспекту Перемоги та вулиці Вадима Гетьмана. 

Перекриття діятиме до особливого розпорядження, пояснили в поліції Києва.

Рух усіх видів транспортних засобів заборонено по правоповоротним з'їздам зі шляхопроводу: перекриті з'їзди з вулиці Вадима Гетьмана на проспект Перемоги і з'їзд з проспекту Перемоги на вулицю Олександра Довженка.

Шулявський міст

Також організовані шляхи об'їзду ремонтної дільниці за такою схемою:

  • вул.Борщагівська – Повітрофлотський проспект – Повітрофлотський шляхопровід;
  • вул. Зоологічна – вул. Дегтярівська – вул. Олександра Довженка.

Крім того, вносяться зміни в рух громадського транспорту – зокрема, автобусів маршруту № 2. Вони будуть слідувати за такою схемою: від вул. Булгакова до станції метро Шулявська за постійною схемою, далі: вул. Перемоги – вул. Шолуденка – вул. Борщагівська – вул. Гарматна – бульвар Вацлава Гавела, далі – за постійною схемою.

Шулявський міст

На час виконання цих робіт будуть внесені зміни також в виїзди і заїзди тролейбусів маршрутів №№ 5, 7, 26, 39, 41, 93Н тролейбусного депо № 2.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: