fbpx
Сьогодні
09:03 08 Сер 2018

Адміністрація Трампа хоче ускладнити отримання паспорта США мігрантами

Адміністрація Білого дому готує документ, який ускладнить процедуру отримання громадянства та виду на проживання для легальних мігрантів, які користувалися програмами соціальної допомоги.

Про це повідомив у вівторок американський телеканал NBC News із посиланням на джерела в Білому домі.

"Як очікується, адміністрація Трампа ближчими тижнями внесе пропозицію, яка ускладнить для легальних іммігрантів отримання громадянства або "зелених карток", якщо вони будь-коли користалися поширеними програмами соціальної допомоги, в тому числі Obamacare", – повідомляє телеканал, посилаючись одразу на чотири джерела.

При цьому уточнюється, що цей крок не потребує схвалення Конгресу. Його головним ініціатором став старший радник Білого дому Стівен Міллер в контексті політики адміністрації Трампа щодо обмеження кількості мігрантів, які щороку отримують правовий статус.

Детальні правила в рамках нової ініціативи продовжують перебувати на стадії розробки, але вже зараз відомо, що складнощів можуть зазнати мігранти, які коли-небудь користувалися перевагами Obamacare, дитячого медстрахування, талонами на харчування та іншими соціальними пакетами.

Юристи у сфері імміграції вважають, що ці заходи призведуть до найбільшої зміни в системі легальної імміграції впродовж десятирічь, що, за попередніми оцінками, може вплинути на понад 20 млн емігрантів.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: