fbpx
Сьогодні
12:22 25 Лип 2018

"Друзі" вже намагаються "відмазати" водія Hummer, який збив дитину, - нардеп

Низка друзів, партнерів по бізнесу та навіть депутатів хочуть "відмазати" Кирила Островського, який вночі збив дитину на своєму Hummer

Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат "Радикальної партії" Ігор Мосійчук.

Він зауважив, що його ранок розпочався з десятків телефонних дзвінків з проханням нічого не писати про це нічне смертельне ДТП.

Нардеп нагадав, що колишній боксер, а нині – директор, власник і інвестор фірми Fit & Sweet Кирило Островський, 1995 року народження, на автівці Hummer насмерть збив 10-річну дівчинку на пішоходному переході.

"Дзвонять і пишуть, пишуть і дзвонять, бо одні з вбивцею до одного спортзалу ходять, інші якийсь бізнес спільний мають, а треті просто добре знайомі, і всі просять не втручатися, не писати і дати можливість правоохоронцям та суду визначити, хто винен в цьому ДТП", – розповів Мосійчук.

За його словами, дійшло до того, що з цього приводу йому навіть зателефонували декілька колег народних депутатів. Вони теж просили не писати нічого про цей випадок, але вимагають, щоб вбивцю було покарано за злочин.

"Головна мета всіх друзів вбивці, щоб про цей злочин менше писали і показували, менше було розголосу, адже тоді в рази легше відмазати вбивцю", – наголосив Мосійчук.

Нагадаємо, що у мережі з'явилось відео затримання Островського. Під час нього він назвав дії поліцейських "мусорським бєспрєдєлом".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: