fbpx
Сьогодні
16:19 12 Лип 2018

"Наногеній сподівається, що зможе здати Донбас і залишити Крим": Гіркін знову пройшовся по Путіну

Президент Росії Володимир Путін сподівається, що зможе піти з Донбасу виторгувавши визнання Криму російським.

Про це пише у "Вконтакте" колишній лідер бойовиків Ігор "Стрєлков" Гіркін.

"У Наногенія, мабуть, все ще є ілюзії, що він зможе "трішки посунутися" (наприклад – здавши Донбас) і, зберігши Крим у кишені – піти в кеш з прибутком", – пише він.

Однак, на його думку,  колишньої впевненості в тому, що у президента США Дональда Трампа вийде "вимолити" таку угоду вже немає.

За його словами, політичний клас Росії починає розуміти, що грабувати Росію і жити на широку ногу на Заході, і в той же час, проводити військові операції, які протерічать інтересам Заходу – вже не вийде.

"Раніше чиновно-олігархічні бонзи в такі загрози, скажімо так, "не дуже вірили". Посміювалися: "ну, куди вони без нас? Нікуди не подінуться, проковтнуть, домовимося якось", – пише Гіркін.

Проте, зараз вони починають розуміти, що все серйозно, і їхні "чесно вкрадені статки" під загрозою.

"Це лякає. Це тривожить. Це змушує звертатися до Вищого Наногенія і його Неперевершеного Соратника з питаннями і поки обережними, але наполегливими побажаннями "домовитися нарешті. А домовитися, при всіх потугах не виходить …", – пояснює "Стрєлков"

Тому, з його слів, все що залишається робити – це чекати на посилення конфронтації Росії та Заходу, де шанси РФ дуже незначні.

Мысля Стрелкова Мысля Стрелкова Мысля Стрелкова

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: