fbpx
Сьогодні
10:07 11 Лип 2018

Тимошенко є прийнятним варіантом для Порошенка у другому турі виборів,- соціолог

Президент України Петро Порошенко розглядає Юлію Тимошенко, як прийнятну кандидатуру, аби перемогти її у другому турі президентських виборів.

Про це розповів "Апострофу" доктор соціологічних наук Інституту соціології НАН України Олександр Вишняк.

За його словами, на майбутніх виборах президента виборців будуть змушені обирати "менше зло".

"У такому випадку, якщо до другого туру вийдуть Юлія Тимошенко та Петро Порошенко, то у першій шансів на перемогу буде менше. Чинний президент, ким би він не був, завжди має достатню підтримку і набагато більше ресурсів для того, щоб вийти в другий тур", – розповідає Вишняк.

За його словами, ніхто з тих кандидатів не зможе скласти Порошенку і Тимошенко конкуренцію аби потрапити до другого туру.

При цьому, не дивлячись на низькі рейтинги, Порошенко, за словами соціолога, може вести передвиборчу кампанію дуже ефективно.

"Якщо Порошенко потрібно, він легко вибиває тих, хто йому заважає. Як було взимку з Міхеїлом Саакашвілі, навесні з Надією Савченко. Хто плутається під ногами, той дуже легко вибивається з гонки", – пояснив соціолог.

Тому, те що Тимошенко досі у грі свідчить, що Порошенко розглядає її як "цілком прийнятного кандидата для чинного президента у другому турі".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: