fbpx
Сьогодні
08:39 10 Лип 2018

Джонсона на посаді голови МЗС Британії замінить екс-міністр охорони здоров'я

Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза ​​Мей призначила Джеремі Ханта новим міністром закордонних справ.

Про це повідомляє видання Reuters.

Зазначається, що призначення Ханта, є актом залученням до команди Мей близького до неї союзника, що дозволить змінити баланс прихильників Brexit у її міністерській команді.

51-річний Хант очолював Міністерство охорони здоров'я понад 5 років, що є найдовшим терміном в історії Національних служб охорони здоров'я, які фінансуються державою.

За цей час він стикнувся зі страйками лікарів, невдоволенням громадськості рівнем фінансування та іншими проблемами.

Метт Хенкок замінив Ханта на посаді міністра охорони здоров'я, в той час як генеральний прокурор Джеремі Райт був призначений міністром цифрових технологій, культури, ЗМІ та спорту, замінивши Хенкока.

Тим часом Джеффрі Кокс стане новим генеральним прокурором.

Нагадаємо, що 9 липня міністр закордонних справ Британії Борис Джонсон пішов у відставку. Джонсон пояснив, що його рішення пов'язано з тим, що в уряді не поділяють його позицію щодо Brexit.

Він вважає, що ідея Brexit "вмирає, задушена безглуздою невпевненістю в собі", а лінія, запропонована Мей, означає, що Британія "дійсно попрямувала до статусу колонії".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: