fbpx
Сьогодні
22:00 03 Лип 2018

Гриба жорстоко побили російські в'язні

Ув'язненого українця в РФ Павла Гриба під час етапування до Ростова-на-Дону побили російські в'язні.

Про це з посиланням на інформацію від адвоката повідомив батько Павла Ігор Гриб у Facebook.

"Дві години тому адвокат Марина Дубровіна пробилась у СІЗО-4 на побачення до Павла. Він повідомив, що під час етапування до Ростова-на-Дону був жорстоко побитий іншими російськими в'язнями, коли ті довідались за якою статтею Паша звинувачується", – повідомив він.

Ігор Гриб зазначив, що російські в'язні забрали всі речі і харчі, які напередодні передали українські консули.

"Він залишився в одних шортах і майці. Ні засобів гігієни, ні змінної білизни немає. Зі слів Павла, таке ставлення з боку інших в'язнів буде і надалі. Один сильний удар в область живота може призвести до розриву зворотної вени, як наслідок – внутрішня кровотеча і смерть. Ніхто не зможе надати кваліфіковану медичну допомогу", – написав батько Павла.

Він уточнив, що Павла постійно мучить сильний головний біль, слабкість, а відсутність ліків "тільки погіршує й без того жахливий стан здоров'я".

Дві години тому адвокат Марина Дубровіна пробилась СІЗО-4 на побачення до Павла. Він повідомив, що під час етапування до…

Posted by Ігор Гриб on Tuesday, July 3, 2018

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: