fbpx
Сьогодні
13:11 22 Чер 2018

Фейковий трибунал бойовиків засудив "режим Порошенка" на довічне ув'язнення

Луганський "народний трибунал" виніс рішення про довічне ув'язнення президента України Петра Порошенка та ще низки посадовців.

Про це пише російський ТАСС.

Фейковий "Український народний трибунал" заочно засудив президента України і ще сімох представників української влади до довічного ув'язнення з конфіскацією майна.

У числі "засуджених" також значаться: міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, прем'єр-міністр Володимир Гройсман, начальник Генерального штабу Віктор Муженко, міністр оборони Степан Полторак, голова Верховної ради Андрій Парубій, колишній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

"Всі фігуранти справи визнані винними в скоєнні ряду злочинів, включаючи організацію геноциду, порушення законів і звичаїв війни, посібництво у вчиненні терористичних актів, організацію здійснення умисного вбивства та інші", – йдеться у повідомленні.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: