fbpx
Сьогодні
Фото 21:21 16 Чер 2018

У Києві вдруге проходить масштабний MotoOpenFest

Сьогодні з 12 години в центрі столиці почали збиратися байкери, аби взяти участь у MotoOpenFest.

Мотоциклісти проїхали колоною містом із Хрещатика до парку "Муромець" на Трухановому острові, повідомляє прес-служба КМДА.

До центральної вулиці також зійшлися кияни та гості міста. Вони фотографувалися із байкерами та роздивлялися їхні мотоцикли. О 14:00 колона вирушила до парку.

Такий фестиваль у столиці проводять вдруге.

MotoOpenFest-2018 триватиме протягом 16-17 червня на території парку "Муромець" та розважального комплексу Х-парк. У програмі – виставка мотодилерів та різні мотозмагання, серед яких:

  • Stunt Battle – вид мотоспорту з виконанням мотоциклетних трюків на рівній дорозі. Серед них "віллі" – їзда на задньому колесі, "стоппі" – їзда на передньому та "донутс" – обертання заднього колеса на місці;
  • Moto Gymkhana – випробування, в якому себе може спробувати будь-який власник мотоцикла. Суть змагання – за допомогою маневрів подолати доріжку штучних перешкод у вигляді конусів;
  • Supercross Open Cup – відкриті змагання з мотокросу.

Також на території парку безкоштовно виступатимуть гурти "Тартак", "KOZAK SYSTEM", "W.H.I.T.E", "Дай дорогу", "Машина времени", "Друга ріка".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: