fbpx
Сьогодні
20:24 12 Чер 2018

H&M відкриє свій перший магазин в Україні вже у серпні

Один з найбільших міжнародних і найбільший в Європі ритейлер H&M (Hennes & Mauritz) в серпні відкриє свій перший магазин в Україні.

Про це повідомила прес-служба ритейлера в Україні.

Магазин буде відкрито в київському торговому центрі Lavina Mall. Площа становитиме 2,9 тис. кв. м. Магазин запропонує як одяг бренду, так і товари для дому H&M Home.

"Ми щасливі нарешті відкрити в Україні наш перший магазин… Також ми дуже пишаємося новими працівниками. Нам вдалося зібрати ідеальну команду для українського ринку", – цитує прес-служба генерального директора H&M в Україні Домінік Фантачіно.

Нагадаємо, що восени 2017 року H&M підписав контракт про відкриття магазину з ТРЦ Lavina Mall Вагіфа Алієва.

А на початку цього року рітейлер почав пошук персоналу для роботи в Україні.

Шведська Hennes & Mauritz AB (розвиває мережу H&M) – заснована в Швеції в 1947 році, одна з найбільших торгових компаній у світі. За даними ритейлера, зараз він керує мережею із 47 онлайн-платформ і понад 4,7 тис. магазинів на 69 міжнародних ринках, включаючи франчайзингові. Кількість співробітників складає більше 171 тис. осіб.

Крім H&M в групу компанії входять такі бренди COS, Monki, Weekday, Cheap Monday, Other Stories і H&M Home, а також ARKET.

За даними компанії, в 2017 році продажі компанії становили 232 млрд шведських крон.

За даними дослідження компанії GfK Ukraine, лідерами серед міжнародних мереж, яких не вистачає українцям, виявилися магазини товарів для дому IKEA (46,8% тих, хто проголосував) і одягу H&M (39,4%).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: