fbpx
Сьогодні
Погляд 08:43 09 Чер 2018

Робіть ваші ставки, панове. Пушилін підсиджує Захарченка

У так званій «республіці» гряде велика зачистка місцевої «влади». Захарченко можуть змінити ще до проведення т.зв. «виборів». Так, в Кремлі почали по-тихому зливати «ватажка ДНР», надавши йому більш освіченого і вигідного Кремлю людини спікера по Мінським переговорів – Дениса Пушиліна.

Так, восени плануються проведення «виборів» в недореспубліці, і зрозуміло, що Москва захоче провести їх по всій красі, на міжнародному рівні і все таке. Але до «виборів» залишилося всього нічого, а про кандидатів на «главу» нічого не відомо. Начебто за всіма політичним канонами повинні проходити хоч якісь змагання, і навіть банери повинні висіти з передбачуваними кандидатами на пост «глави ДНР», типу: «У новому році Захарченко порядок наведе» або ж «Старе геть. Пушилін – ваш глава »і т.д. Люди ж повинні знати свого «главу» в обличчя.

У нашому-то випадку і так все зрозуміло. Кремль на заміну місцевого курокороля за ручку призведе свого кандидата, більш слухняного і вигідного, а Захарченка зіллють, як непотрібний баласт.

Насправді, ставки не так вже високі і кандидатів не дуже багато, щоб було з кого вибирати. Але, по-моєму, вже все давно вирішено. До корита Кремль буде повертати Пушиліна, тому що більше нема кого.

Спостерігаючи за активними діями Пушиліна останнім часом, можна помітити, що він дуже активізувався. Він, як і Захарченко свого часу, почав активно брати участь у різного роду конференціях, зустрічах, виступати з низкою гучних, не типових для нього заяв. Зокрема, він дуже жорстко дав коментар щодо безперервних обстрілів Горлівки і наступ ВСУ на Донецьк, заявивши, що в «ДНР все готово до симетричного відповіді». Ну так, це куди краще, ніж лякати поразкою морських цілей РСЗВ «Чебурашка».

Також днями Пушилін їздив до Криму, на чергову Ялтинську конференцію, де він зробив гучну заяву щодо зміцнення та важливості підтримати ідеї «руського миру» прям на державному рівні. Так само він провів переговори тет-а-тет і з «главою» анексованого Криму Аксеновим, але ж раніше в такому форматі проводив зустрічі сам «глава ДНР» Захарченко.

Так що, панове, беремо насіння, сідаємо зручніше і спостерігаємо за боями півнів, ой вибачте, за зміною влади в «Донецькій народній республіці».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: