fbpx
Сьогодні
12:24 08 Чер 2018

У Раді вимагають відкрити провадження проти Мураєва через його заяви про Сенцова

Депутати "Народного фронту" та "БПП" наголошують, що народний депутат Євген Мураєв повинен вибачитися перед політв'язнем Олегом Сенцовим.

Про це повідомляє Рубрика.

Зокрема, депутат "Народного фронту" Сергій Пашинський звернувся до голови СБУ Василя Грицака із закликом порушити проти нардепа кримінальне провадження за статтею про державну зраду.

"Я звертаюся до генпрокурора Юрія Луценка з вимогою порушити проти Мураєва кримінальну справу за статтею 383 – завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину", – наголосив він.

Тим часом депутат від "БПП", перший віце-спікер Ради Ірина Геращенко назвала ганебним те, що Мураєв носить звання народдого депутата.

"Ми вимагаємо від нардепа Мураєва вибачень перед Сенцовим, перед родиною Сенцова та перед всіма політв'язнями", – підсумувала вона.

Нагадаємо, що вчора Мураєв в ефірі одного з каналів заявив, що український політв'язень Олег Сенцов готував підпали та вибухи та назвав його терористом.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: