fbpx
Сьогодні
11:07 04 Чер 2018

Заява: Гройсман піде у відставку, якщо в Україні не створять Антикорупційний суд

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявляє, що піде з поста глави уряду в разі, якщо в країні не буде створений незалежний Антикорупційний суд.

Про це він заявив на спільній з головою Верховної Ради Андрієм Парубієм брифінгу в Києві, передає агентство Інтерфакс-Україна.

"Я, як прем'єр-міністр України, прийняв для себе рішення: якщо цей суд, справедливий, незалежний не буде створена, я складу з себе повноваження прем'єр-міністра України і подам у відставку", – сказав прем'єр.

Він зазначив, що сьогодні має намір працювати з депутатами фракцій, щоб у четвер вони підтримали закон про Антикорупційний суд.

"Важливо, щоб Антикорупційний суд був прийнятий, інакше, без прийняття цього важливого рішення буде підірвана довіра всередині суспільства, як до влади і владних інститутів, так і міжнародний авторитет буде значно пошкоджений … Я буду сьогодні працювати з главами фракцій, депутатами Верховної Ради України щодо прийняття такого рішення", – зазначив Гройсман.

У свою чергу Парубій висловив переконання, що закон про Антикорупційний суд буде прийнятий на засіданні в цей четвер, 7 червня.

"Треба зробити все, щоб рішення в четвер було прийнято з урахуванням рекомендацій Венеціанської комісії", – сказав спікер Верховної Ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: