fbpx
Сьогодні
08:46 11 Тра 2018

Дерипаска повернув орендовані літаки через санкції США

Російський олігарх Олег Дерипаска повернув три приватні літаки, які він взяв в оренду з правом викупу, через запровадженні санкції США.

Про це повідомляє Reuters.

Йдеться про три реактивні літаки Gulfstream G550. Два з них тепер продаються по $29,95 мільйонів.

У компанії Freestream, яка займається продажем літаків повідомили, що вони належали компаніям Credit Suisse і Raiffeisen.

Літаки були передані в лізинг, тобто в довгострокову оренду з правом викупу, через керуючу компанію підконтрольним Дерипасці фірмам.

Директор фірми Freestream Алірез Іттіхад'єх повідомив, що ними користувалося лише "вище керівництво. Включаючи самого Дерипаску".

"Він під санкціями, його компанії під санкціями, він повинен повернути літак. Він повинен достроково припинити оренду, відповідно до правил санкцій", – сказав він, не вказавши, які саме вимоги санкцій застосовуються в цьому випадку.

Агентство відзначає, що повернення літаків свідчить про те, наскільки сильно санкції вплинули на бізнес Дерипаски, вийшовши за рамки прямого впливу на його алюмінієву фірму Rusal.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: