fbpx
Сьогодні
16:41 13 Кві 2018

Відповідь на санкції: у Росії хочуть виготовляти американські товари без дозволу

Депутати Державної думи Росії в законопроекті про відповідь на іноземні санкції запропонували виробляти в Росії американські товари без дозволу правовласників.

Про це з посиланням на текст документа пише "Інтерфакс".

До заходів впливу на США пропонують скасувати відміну виключного права на товарні знаки відносно товарів за переліком, визначеним урядом РФ, правовласниками яких є громадяни США чи інших іноземних держав, що знаходяться під юрисдикцією США.

Перший заступник голови комітету Держдуми з держбудівництва та законодавства Михайло Ємельянов пояснив, що мова йде про те, що ця норма фактично означає, що Росія зможе виробляти продукцію яку захоче, без згоди власника авторських прав.

Таким чином, в Росії пропонується скасувати поняття авторського права на іноземні товари США та інших країн, як відповідь на антиросійські санкції.

"Тобто ми завдамо удару американцям, оскільки всі успіхи і, перш за все, домінування англо-саксонського, західного світу забезпечується саме правом інтелектуальної власності, і ми наносимо удар по цьому праву", – сказав Ємельянов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: