fbpx
Сьогодні
22:20 01 Тра 2018

Побиття Найєма: прокуратура підтвердила,що нападник вилетів до Баку

Чоловік, який завдав нардепу Мустафі Найєму тілесних ушкоджень та зник з місця конфлікту, перетнув державний кордон та літаком Київ-Баку залишив територію України за 2 години після сутички.

Про це ввечері 1 травня заявила речниця столичної прокуратури Надія Максимець.

"На сьогодні вже відомо, що цей чоловік через 2 години після сутички, а саме о 19.38 30 квітня 2018 року перетнув державний кордон та літаком Київ-Баку покинув територію України. Однак у цей час на місці події ще працювала слідчо-оперативна група, а сам він (його особа – ред.) ще не був встановлений. Тож завадити чи перешкодити його втечі було неможливо", – зазначила вона.

У розвиток теми щодо оголошення підозри нападникам на депутата М.Найєма На час підготовки повідомлення про підозру…

Posted by Надія Максимець on Tuesday, May 1, 2018

Максимець додала, що трьом затриманим за підозрою у нападі оголошено підозру за ч.2 ст. 296 КК України, санкція якої передбачає до 4 років позбавлення волі, "що є більш суворим покаранням, ніж за ч.1 ст.122 КК України".

"Судово-медична експертиза щодо ступеню отриманих Найємом травм буде обов'язково призначена та проведена, але після завершення його лікування у медичному закладі. … Це жодним чином не впливає на хід слідчих дій та встановлення всіх обставин цієї події", – заявила Максимець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: