fbpx
Сьогодні
21:08 01 Тра 2018

Найєм заявив, що один з нападників втік до Баку

Нардеп Мустафа Найєм заявляє, що один з учасників конфлікту, який не був затриманий поліцією напередодні, вилетів з України до Баку.

Про це нардеп повідомив ввечері 1 травня.

"Поліції були відомі адреси його реєстрації, самого хлопця вже ідентифікували і обіцяли знайти, але щойно з'ясувалося, що він зник і встиг вилетіти до Баку рейсом з Борисполя", – заявив Найєм.

За його словами, автомобіль BMW (АА 9559 МІ), на якому приїхав зниклий учасник сутички під час операції "Перехоплення" не зафіксували і авто досі не знайдено.

"Хоча eсе відбувалося в один і той же час, і другу машину знайшли. Відео відстеження автомобіля у слідства немає і воно не вимагалося. Крім цього сам автомобіль був оголошений в розшук з великим запізненням", – заявив політик.

Друзья, спасибо всем за поддержку! Сообщений получил как в день рождения, но хороших новостей пока мало. Вчера до…

Posted by Mustafa Nayyem on Tuesday, May 1, 2018

Нардеп також зазначив, що затриманим пред'явлено підозру лише за ст. 296 КК "хуліганство".

"Хоча – підкреслюю – спочатку усі четверо проходили за ст.122, оскільки епізодів побиття було два і участь у них брали кілька людей", – зауважив нардеп.
Найєм додав, що слідство "досі не звернулося до суду щодо проведення мені судово-медичної експертизи і доступу до матеріалів медичного обстеження".

"Без цих звернення та експертиз матеріали для передачі справи до суду будуть неповними. При цьому нам підтвердили, що чергові судді Шевченківського суду сьогодні (1 травня. – ред.) були на робочому місці", – додав Найєм.

"Я знаю, що на кількох людей у різних структурах вже вийшли з пропозицією домовитися – справу зам'яти, хлопців відпустити і спустити на "гальмах". Щиро сподіваюся, що і слідчі і прокуратура зараз грають на боці закону, а не на боці тих, хто домовляється", – підсумував він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: