fbpx
Сьогодні
15:07 18 Кві 2018

В Україні з'явився новинний агрегатор, який замінить російський Яндекс

Після того, як Президент України Петро Порошенко заборонив використовувати сервіси компанії ТОВ "Яндекс" на території України, проект новинного агрегатора "Яндекс Новини" практично повністю припинив свою роботу в Україні. Інформаційне поле агрегаторів новин залишилося тільки за такими гігантами, як Гугл новини і ukr.net.

Всім власникам інтернет видань давно відомо, що основний трафік проект отримує саме з новинних агрегаторів, які по суті є посередниками між користувачами і власниками інтернет видань. У цей непростий час в Україні був запущений перший незалежний новинний агрегатор smi.pp.ua. За своє коротке існування проект відвідують вже більше 10000 користувачів на добу і цей показник продовжує з кожним днем ​​збільшуватися.

Все більше користувачів, які зрозуміли, як можна економити час в мережі інтернет, використовують новий проект для цього. Адже дійсно, дуже зручно дивитися всі новини України, Росії, світу, технологій, спорту, криптовалют, авто новини та інші на одній сторінці. Алгоритм проекту прибирає не тільки дублі сторінок і публікує новини тільки з перевірених джерел, а ще стежить за Вашими захопленнями і підбирає новини, які будуть цікаві саме Вам. Що б переконатися в цьому досить перейти на проект за адресою smi.pp.ua і переконатися в цьому самостійно. Щодня на проекті додаються нові технології, які допомагають правильно орієнтуватися у сфері новин і завжди бути в курсі останніх подій.

Наше видання так само пройшло перевірку у модераторів і адміністрації проекту і тепер буде доступна в розділі "ЗМІ УКРАЇНИ",
де публікуються свіжі новини з українських ЗМІ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: