fbpx
Сьогодні
16:16 18 Кві 2018

Офіцери ВМС погрожують Порошенку повернутися в Крим через житлові проблеми

Група офіцерів Військово-морських сил України, які вийшли в 2014 році з окупованого Криму, звернулася з відкритим листом до президента України Петру Порошенко.

Відповідне звернення є у розпорядженні видання "Думская".

Вони просять верховного головнокомандувача звернути увагу на ситуацію із забезпеченням офіцерів з числа кримчан житлом замість втраченого на півострові.

За словами авторів листа, ніякого прогресу в цьому питанні не спостерігається всі чотири роки, що йде війна.

"Виконуючи директиву міністра оборони, ми залишили в Криму своє майно і службове житло і разом з сім'ями терміново покинули територію АР Крим для подальшого проходження служби, – йдеться в листі.

За їх словами, їхні квартири на сьогодні фактично захоплені окупантами, а всі обіцянки керівництва країни щодо вирішення цієї проблеми так і залишилися обіцянками.

"Ми чесно виконуємо свій службовий обов'язок, більшість є учасниками АТО, а деякі мають державні нагороди за виконання бойових завдань. Вражає цинічне ставлення до військовослужбовців і членам їх сімей, які залишилися патріотами своєї країни", – йдеться у листі.

Зазначається, що якщо ситуація не буде вирішена то офіцери будуть змушені повернутися до Криму та прийняти російське громадянство для вирішення житлової проблеми.

Звернення підписали 35 осіб, в основному це старші офіцери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: