fbpx
Сьогодні
08:28 13 Кві 2018

На Донбасі загинув боєць ЗСУ, ще одного поранено

Фото intvua.com

За минулу добу один з бійців Збройних сил загинув внаслідок обстрілів бойовиками, ще одного було поранено.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

Минулої доби російсько-окупаційні війська продовжили ігнорувати режим повного припинення вогню: вони 66 разів відкривали вогонь по позиціях української армії.

На Донецькому напрямку окупанти гатили по позиціях в Пісках та Водяному із заборонених Мінськими угодами 120-мм мінометів.

Позиції поблизу Шахти "Бутівка", Талаківки та Водяного накрили вогнем з мінометів калібру 82 мм, біля Талаківки та Водяного – озброєння БМП, а поблизу Опитного та Шахти "Бутівка" – із зенітної установки.

Вороги використовували гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброї для обстрілу позицій поблизу Авдіївки, Шахти "Бутівка", Мар'їнки, Опитного, Водяного, Пісків, Павлополя, Кам'янки, Лебединського, Красногорівки, Широкиного та Гнутового. Крім цього, в районі Пісків, Павлополя та Авдіївки вівся снайперський вогонь.

На Луганському напрямку укріплення  поблизу Троїцького потрапили під обстріли із заборонених 120 та 82 мм мінометів, озброєння БМП та зенітної установки. З мінометів калібру 82 мм найманці били по захисниках Кримського, в районі Луганського – з БМП та зенітної установки, а з гранатометів та великокаліберних кулеметів – поблизу Залізного та Зайцевого.

Також під вогонь з гранатометів потрапили оборонці Новозванівки та Світлодарська.

"На жаль, унаслідок ворожих обстрілів один український захисник загинув. Ще один воїн – отримав поранення. Постраждалого військовослужбовця доправлено до лікувального закладу та надано необхідну медичну допомогу", – підсумували у штабі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: