fbpx
Сьогодні
21:23 04 Кві 2018

У Києві відбудеться найбільший робофестиваль Європи

Десятий ювілейний STEM-фестиваль ROBOTICA 2018 відбудеться на ВДНГ у Києві 12-13 травня.

На фестивалі можна буде відмінно провести час з родиною, познайомитися з останніми новинками в освіті, взяти участь в конкурсах, майстер-класах, ну і звичайно, дізнатися все про роботів та навіть зібрати свого.

ROBOTICA — це не тільки олімпіади та майстер-класи. Цього року фестиваль розширює свою територію і концепцію до великого сімейного свята. Гостей фестивалю чекають різноманітні корисні фудкорти зі спеціальним дитячим меню, розважальні зони з виступами дитячих танцювальних колективів і цікаві активності на свіжому повітрі. Усі учасники фестивалю ROBOTICA (а їх понад 2,5 тис) отримають від партнера компанією «Лего Україна» конструктори LEGO.

Усі шанувальники конструювання отримають унікальну можливість приєднатися до будівництва найбільшої ракети Falcon 9, створеної з кубиків LEGO.

Ця подія може стати найбільш пам'ятною сімейною командною роботою. Кожен учасник забере з собою спогади і яскраві фотографії. Вік і кількість учасників не обмежені. Точну копію Falcon 9 будуватимуть два дні. Передбачається навіть, що створена модель стане настільки масштабною, що буде занесена до «Книги рекордів Гіннеса» як найбільша ракета, створена з кубиків LEGO.

Детальніше читайте за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: