fbpx
Сьогодні
22:05 01 Кві 2018

Все про матч у Маріуполі з Порошенком: перемога "Динамо", сутички ультрас з поліцією

Фото АПУ

Матч у Маріуполі мав досить символічне значення, оскільки торік він не відбувся саме з міркувань безпеки.

Проведення футбольних матчів у Маріуполі є важливим для України, аби показати світу, що ми можемо забезпечити безпеку своїх громадян. Про це Глава держави Петро Порошенко заявив під час зустрічі з мешканцями Волновахи 1 квітня, передає "112 Україна".

"Іще одна подія, яка сьогодні буде, — це футбольний матч. Насправді це дуже важливо. Якщо в Маріуполі не влаштовувати футбольні матчі, хто повірить, що ми за мир і забезпечуємо безпеку? А як пояснювати уболівальникам?" – сказав він.

Зазначимо, президент розпочав свій робочий візит на Донеччину ще вранці з Маріуполя. Зокрема, він відвідав церкву, де поспілкувався з вірянами. Потім він вирушив до Волновахи, а вже ввечері прибув знову до Маріуполя, де відвідав матч місцевої команди з київським "Динамо".

Маріуполь Динамо

Фото football24.ua

Матч, який проходив у Маріуполі, завершився перемогою столичної команди з рахунком 3:2. Київське "Динамо" у матчі 25-го туру УПЛ на виїзді здолало ФК "Маріуполь".

Перший тайм поєдинку виграли господарі. У киян лише на старті поєдинку був напівмомент за участі Беседіна, а в подальшому поцікавіше виглядала команда з Маріуполя, пише УП.

На 28-й хвилині господарі відкрили рахунок у матчі. Після помилки на виході Дениса Бойка Тотовицький зіграв на випередження і вивів свою команду вперед 1:0. Наступні голи уболівальники побачили вже в другому таймі, що пройшов за переваги біло-синіх.

У "Динамо" зіграла заміна Олександра Хацкевича, який випустив на поле Миколу Шапаренка. На 47-й хвилині Шапаренко видав чудовий пас у штрафну на Беседіна і той ударом у кут воріт зрівняв рахунок у грі – 1:1. На 65-ій хвилині після розіграшу стандарту вже сам Шапаренко ударом зходу з метрів 22-ох пробиває у верхній кут воріт – 1:2.

На 72-й хвилині Віктор Циганков розібрався із захистом "маріупольців" і ударом у нижній кут робить рахунок 3:1. Але інтрига на цьому на згасла. На 78-й після подачі кутового Тотовицький ударом з кількох метрів скорочує розрив у рахунку – 2:3. Але на більше ФК "Маріуполь" у цій грі не вистачило і голів у цій зустрічі вже не було.

Під час матчу виникла бійка між уболівальниками та правоохоронцями.

На фото:Сутички на матчі в Маріуполі / Фото УП

Було підірвано вибуховий пакет. Як повідомляють "Новости Донбасса", вибух пролунав за сектором, де перебували ультрас "Динамо".

Після цього між фанатами "Динамо" і "Маріуполя" виникла бійка, яка продовжилася за межами стадіону.

Перебуваючи у своєму секторі, фанати палили фаєри і піротехнічні стробоскопи, пише "112 Україна".

Як повідомляється, під час другого тайму вболівальники столичного клубу почали вибігати зі свого сектора і перелазити через огородження. Зав'язалася бійка з правоохоронцями, під час якої вболівальники використовували піротехніку і кидали в поліцейських каміння.

На місце інциденту прибули дві машини "швидкої допомоги".

Повідомляється, що один з тих, хто брав участь у бійці вболівальників постраждав. Ще кілька людей були затримані, проте поліція обіцяє відпустити їх, як тільки будуть встановлені всі обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: